Mer enn 25 år med god stemning og mange flotte kunder.

Nevlunghavn Bakeri

Nevlunghavn Bakeri & Conditori AS åpnet dørene i 1986 og har siden da vært en familiebedrift drevet på lidenskap og kjærlighet.

Bakeriet har blitt kjent for sin gode atmosfære, familiære stemning og store smil. Med slagordet ”Kom som en gjest – reis som en venn” er egentlig mye sagt om bakeriet. Det er et sted for småprat, god mat og god stemning – akkurat slik et bakeri skal være.

Med årene har bakeriet fått mange lojale gjester som gjerne kjører flere mils omvei for å komme innom det hyggelige bakeriet for en prat og en matbit. Bakeriet lager også våre helt egne spesialiteter som vi har blitt viden kjent for, slik som blant annet Mølenbrødet og Kystbrødet. Og smultringene selvfølgelig. Kom innom, så kan du prøve selv. Men vær forsiktig, én smultring er alt som skal til. Og da har vi ikke engang begynt å snakke om smultringene, som mange mener er grunn nok alene til å besøke oss.

Kom innom en tur da vel, vi har så mye godt vi håper du vil smake på. Hos oss kan du alltid komme for å slå av en prat og nyte ferske bakervarer eller en kakebit i hyggelige omgivelser. Det er derfor vi sier: Kom som en gjest, reis som en venn.

Noen bilder fra gjengen i havna!

TOP UA-62443476-1